Veel gestelde vragen


Wat is Sjoprz?
Wat kan Sjoprz allemaal?
Wie werken er allemaal aan sjoprz?
Is Sjoprz gratis?
Verdient Sjoprz geld?
Worden mijn persoonsgegevens gedeeld met derden?
Zijn mijn persoonsgegevens veilig bij Sjoprz?
Is Sjoprz alleen voor Nederland beschikbaar?
Wat zijn Sjopdealz?
Wat maakt Sjoprz anders dan andere boodschappen apps?


Wat is Sjoprz?

Waar zijn jouw boodschappen op dit moment het goedkoopst? Misschien zijn ze wel veel goedkoper bij een andere winkel, met de aanbiedingen van deze week! Met de Sjoprz-app heb jij de productinformatie van bijna honderdduizend artikelen in jouw broekzak!

Sjoprz helpt jou slimmer boodschappen doen. Dat betekent dat we je kunnen vertellen waar jouw boodschappenlijstje op dit moment het goedkoopst is, waar jouw favoriete boodschappen in de aanbieding zijn en dat we je verrassen met extra aanbiedingen. Speciaal voor jou!

Wat kan Sjoprz allemaal?

  • Eenvoudig een boodschappenlijstje samenstellen
  • Checken waar je op dat moment het voordeligste uit bent
  • Een actueel overzicht bekijken van alle aanbiedingen bij de door jou geselecteerde supermarkten
  • Een melding ontvangen wanneer één van jouw favoriete producten in de aanbieding is
  • Inzicht krijgen hoeveel je bespaart wanneer je voor één of meerdere producten een alternatief zou kiezen (bijvoorbeeld een ander merk)
  • Je boodschappenlijst delen met een familielid of ander persoon. De informatie op de verschillende apparaten wordt continue gesynchroniseerd
  • Meedoen aan exclusieve cash-back acties speciaal voor gebruikers van Sjoprz. Na aanschaf van deze Sjopdealz – zoals wij ze noemen – maak je makkelijk een foto van je boodschappenlijstje om zo het geld teruggestort te krijgen op je rekening

Wie werken er allemaal aan sjoprz?

We hebben een enthousiast team van ontwikkelaars, data analisten en andere medewerkers die constant bezig zijn met het verbeteren van ons platform. Daarnaast krijgen we hulp van de gebruikers die ons informeren over nieuwe producten en feedback geven. Van voordeliger boodschappen doen, worden we allemaal beter. Help jij ook mee?

Is Sjoprz gratis?

De Sjoprz-app is voor jou als gebruiker helemaal gratis, nu en in de toekomst.

Verdient Sjoprz geld?

Zeker! Maar niet aan jou. We verdienen ons geld met sjopdealz, marktonderzoek en in de toekomst ook met verkopen via het Sjoprz-platform. Voor winkels is informatie over de prijzen van producten bij hun concurrenten erg waardevol en fabrikanten willen graag inzicht in de verkoop van hun producten via de verschillende supermarkten. Het mooie is dat deze informatie voor jou als klant weer voordelen biedt (denk aan lagere prijzen). Je kunt in het kader van marktonderzoek soms van ons enkele vragen krijgen of een enkele keer reclame, maar dit is tot een minimum beperkt.

Worden mijn persoonsgegevens gedeeld met derden?

Uiteraard niet! Inzichten die we verkopen gaan nooit over jou specifiek maar altijd over de markt. Lees hier meer over in onze Privacyverklaring.

Zijn mijn persoonsgegevens veilig bij Sjoprz?

Natuurlijk vinden we het super belangrijk dat al jouw gegevens veilig zijn! Daarom werken we samen met Insite Security, een gerenommeerd bureau op het gebied van digitale beveiliging.

Is Sjoprz alleen voor Nederland beschikbaar?

Op dit moment bevat Sjoprz inderdaad uitsluitend informatie over Nederlandse winkels. Na succes volgt het buitenland natuurlijk snel.

Wat zijn Sjopdealz?

Sjopdealz zijn acties en kortingen die exclusief voor gebruikers van Sjoprz gelden. Maak bij de aankoop van 1 van deze producten een foto van je kassabon en krijg geld of een andere leuke deal terug.

Wat maakt Sjoprz anders dan andere boodschappen apps?

Er is er geen enkele andere app die momenteel zoveel producten (bijna honderdduizend) van Nederlandse supermarkten in de database heeft. Kortom: een schat aan transparante, onafhankelijke productinformatie! Daarnaast hebben wij een handige ingebouwde bespaarfunctie, de Bespaarbuddy, die jou precies vertelt waar jouw boodschappenlijstje het allervoordeligst is. Deze toont bijvoorbeeld ook hoeveel je bespaart als je voor enkele alternatieve producten zou kiezen. Bespaar je rot! Het doel van Sjoprz is om de boodschappenmarkt transparant te maken. Voor de consument betekent dit onder andere scherpere prijzen, de mogelijkheid om een bewuste keuze te maken en meer geld besparen.