Over ons

Sjoprz is vanaf 2015 actief als prijsvergelijker om consumenten volledige transparantie te bieden en te helpen bij het doen van hun dagelijkse boodschappen. De afgelopen maanden hebben wij hard gewerkt aan een model waarbij wij jouw boodschappenmandje tevens thuis kunnen bezorgen en wel tegen de laagste prijs!

Sjoprz is daarmee een 'prijsvergelijker en online supermarkt in één'; eerst vergelijken we alle prijzen en aanbiedingen van de supermarkten bij jou in de buurt voor jouw boodschappenlijstje om je de voordeligste supermarkt te adviseren. In de meeste gevallen kan Sjoprz tegen hetzelfde lage tarief gratis bij jou thuis bezorgen! Je hoeft de deur dus niet meer uit voor zware en lastige boodschappen en je weet bovendien dat je nooit te veel betaalt! Wij noemen dit de laagste prijs met bewijs.

Sjoprz is volledig onafhankelijk en leeft niet van de verkoop van producten zoals een normale (online) supermarkt dat doet. Wij ontwikkelen een platform en leveranciers betalen ons om op dat platform actief te zijn. Jouw belang, dat van de laagste prijs, goede producten en gratis en flexibele thuisbezorging staat voorop!

Onze beloftes:

  • Consumenten staan voor ons centraal: gebruikers van Sjoprz helpen we zo goed mogelijk bij het maken van keuzes.
  • Sjoprz is volledig onafhankelijk: betaalde promoties en berichtgeving is beperkt, altijd duidelijk herkenbaar (‘sponsored item’) en zo relevant mogelijk voor jouw situatie.
  • Sjoprz waarborgt je privacy: persoonlijke gegevens worden nooit met derden gedeeld, tenzij jij daar expliciet toestemming voor hebt gegeven, bijvoorbeeld voor deelname aan een initiatief (zoals een ‘loyalty club’) van een bepaald merk.